PROIECTARE SI PRODUCTIE DE SILOZURI SI BAZE PENTRU DEPOZITAREA CEREALELOR


Adress: Bulgaria, 7500 Silistra, Str."General Kolev" 3

Email: ttoporov@abv.bg

Sistemele de ventilatie ale firmei TOP-13 SRL sunt diferite dupa model si dimensiune, astfel incat sa raspunda nevoilor specifice ale clientului. Sistemele de ventilatie ale silozurilor TOP-13 SRL includ control termic, ventilatoare si canale de ventilatie.

Silozurile TOP-13 sunt echipate cu control termic, format dintr-un sitem de senzori care citeste temperatura cerealelor la fiecare 0,5 m in siloz. Software-ul sistemului de control termic permite pornirea automata a ventilatoarelor atunci cand temperatura din siloz creste. Controlul termic poate fi informatizat sau conectat la un tablou pentru fiecare siloz in parte.

Ventilatoarele cu care sunt echipate silozurile TOP-13 permit ca prin fiecare metru cub de cereale sa treaca 20.000 de metri cubi de aer intr-o ora, ceea ce permite ca cerealele sa fie racite rapid si sa se impiedice inceperea proceselor nedorite.

Canalele de ventilatie se afla in podeaua de beton a silozului. Acestea sunt acoperite cu tabla perforata permitand aerului sa treaca prin intreg silozul. Suprafata conductelor de ventilatie asigura trecerea cantitatii necesare de aer prin cereale.

Top