PROIECTARE SI PRODUCTIE DE SILOZURI SI BAZE PENTRU DEPOZITAREA CEREALELOR


Adress: Bulgaria, 7500 Silistra, Str."General Kolev" 3

Email: ttoporov@abv.bg

SUNTEM TOP-13

Proiectare și producție de silozuri și baze de depozitare a cerealelor

despre noi

SUNTEM TOP-13

Proiectare și producție de screw și redlere

produsele noastre

SUNTEM TOP-13

Proiectare și producție de case prefabricate

contacte

FACILITATEA DE PRODUCȚIE


De la crearea TOP-13, compania a reușit să construiască o fabrică capabilă să îndeplinească cele mai stricte cerințe de pe piață.

BINE AȚI VENIT ÎN TOP-13


In anul 1995, TOP-13 SRL (atunci TOP-MS SRL) a identificat necesitatea unor modalitati noi, moderne si eficiente pentru depozitarea cerealelor. A urmat o serie de vizite in SUA pentru schimb de experiente si idei cu principalii producatori mondiali de silozuri. Metodele traditionale utilizate in constructia de silozuri, combinate cu solutiile flexibile ale firmei TOP-13, in scurt timp au dat rezultate: compania a devenit singurul producator de silozuri din Bulgaria.

Proiectam, fabricam si instalam fiecare parte componenta a unui siloz. Silozurile si echipamentele acestora sunt fabricate din tabla zincata de productie germana sau austriaca de inalta calitate. Silozurile sunt fabricate personalizat pentru fiecare client si sunt pe deplin adaptate nevoilor si cerintelor sale precum si conditiilor climaterice locale. Echipamentul pentru silozuri este insotit de certificatele de calitate necesare, iar personalul de service este instruit sa lucreze cu acestea.

CALITATE CERTIFICATĂ ISO

TOPSILOZI

AVEM UN TOTAL DE PESTE 100 DE SILOZE FABRICATE ȘI INSTALATE.

vizualizați produsele noastre
Top