ПРОЕКТИРАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА СИЛОЗИ И БАЗИ ЗА ЗЪРНОСЪХРАНЕНИЕ


Адрес: Силистра, Ул."Генерал Колев" 3

И-мейл: ttoporov@abv.bg

НИЕ СМЕ ТОП-13

Проектиране и производство на
силози и бази за зърносъхранение

за нас

НИЕ СМЕ ТОП-13

Проектиране и производство на
шнекове и редлери

нашите обекти

НИЕ СМЕ ТОП-13

Проектиране и изграждане на
сглобяеми къщи

за контакти

ПРОИЗВОДСТВЕНО ПРЕДПРИЯТИЕ


От създаването на ТОП-13 фирмата успява да изгради производствено предприятие, способно да изпълни най-строгите изисквания на пазара.

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТОП-13


През 1995 г. "ТОП–13" ЕООД (тогава "ТОП–МС" ООД) вижда необходимостта от нови, по-модерни и ефикасни начини за съхранение на зърно. Следват посещения в САЩ и обмяна на опит и идеи с водещи в света производители на силози. Традиционните методи, използвани в силозопроизводството, съчетани с гъвкавите предложения на "ТОП–13" не след дълго дават резултат: фирмата става единственият производител на силози в България.

Ние проектираме, произвеждаме и монтираме всяка една част от силозното стопанство. Силозите и оборудването към тях се произвеждат от висококачествена поцинкована немска или австрийски ламарина. Силозите се произвеждат за конкретния клиент и са изцяло съобразени неговите нужди и изисквания и с местните климатични условия. Оборудването към силозите е придружено със необходимите сертификати за качество, а обслужващият персонал преминава инструктаж за работа тях.

КАЧЕСТВО СЕРТИФИЦИРАНО ПО ISO

ТОПСИЛОЗИ

ИМАМЕ ОБЩО НАД 100 ПРОИЗВЕДЕНИ И МОНТИРАНИ СИЛОЗА.

разгледай нашите обекти
Top