Проектиране и производство на силози и бази за зърносъхранение

BG | EN | RO

КОИ СМЕ НИЕ

"ТОП-13" ЕООД има дългогодишен опит в производството и снабдяването с цялостни системи за обработка и силози за съхранение на зърно за селското стопанство и зърнената промишленост.

"ТОП-13" ЕООД предлага сушилни, силози за съхранение и охладители за зърно както за нови стопанства, така и като разширения към вече съществуващи обекти. Нашата производствена програма включва широк асортимент продукти за обработка и съхранение на зърно като сушилни, силози и фуражни кухни.

"ТОП-13" ЕООД е инженерингова фирма, която предлага проектиране, производство и монтаж на силози и силозни стопанства. "ТОП-13" ЕООД предоставя на клиентите си професионални консултации за конструирането и изграждането на възможно най-добрата система за техния бизнес. Монтажът на силозите се извършва с механизирани крикове.

Производствената база на "ТОП-13" се намира в гр.Силистра. Цехът, в който произвеждаме силозите, е оборудван с всички необходими машини за производството на силози, елеватори, редлери, шнекове, покриви и др.

ТОПСИЛОЗИ

ИМАМЕ ОБЩО НАД 100 ПРОИЗВЕДЕНИ И МОНТИРАНИ СИЛОЗА.

разгледай нашите обекти
Top