PROIECTARE SI PRODUCTIE DE SILOZURI SI BAZE PENTRU DEPOZITAREA CEREALELOR


Adress: Bulgaria, 7500 Silistra, Str."General Kolev" 3

Email: ttoporov@abv.bg

Silozurile produse de TOP 13 SRL sunt utilizate pentru depozitarea si pastrarea tuturor tipurilor de cereale. Sunt fabricate folosind tehnologie moderna din SUA. Peretii silozurilor sunt realizati din tabla ondulata galvanizata pe o platforma plana ventilata.

Silozurile sunt echipate cu un sistem de trei guri de golire, cea principala fiind situata in centrul silozului de unde se face golirea instalatiei. Daca este necesar sa goliti complet silozul, se cupleaza un snec auxiliar care muta cerealele de la margine in centru.

Silozurile sunt prevazute cu o usa prin care se asigura accesul in interiorul echipamentului. Podeaua ventilata permite, daca este necesar in cazul depozitarilor pe termen lung, sa se regleze temperatura cerealelor cu ajutorul ventilatoarelor care sunt pornite dupa o anumita schema. In functie de cerintele clientilor, echipamentele pot fi conectate la depozitele existente. Volumul silozurilor si capacitatea transportoarelor sunt calculate in functie de nevoile clientului. Toate facilitatile sunt insotite de instructiuni de utilizare.

La cererea clientilor, silozurile pot fi echipate cu dispozitiv suplimentar pentru citirea temperaturii si umiditatii, precum si cu mecanism de oprire automata la umplerea si golirea silozului. Practic, echipamentele pot fi operate de o singura persoana deoarece toate operatiunile sunt complet mecanizate.

Top